Er is weer ruimte voor proeflessen, ook bij de senioren!

Mei 2021

Door uitbreiding van de trainingstijden en een andere indeling van de huidige groepen is er in alle groepen weer ruimte voor het volgen van proeflessen bij de jeugd.

Ook bij de senioren is het mogelijk om proeflessen te volgen.

Dus mocht u/je belangstelling hebben voor het volgen van 3 gratis proeflessen, neem dan contact op via info@skeelerverenigingsurhuisterveen.nl

Verdubbeling aantal jeugdleden

April 2021

De start van het seizoen van Skeelervereniging Surhuisterveen is er een die ongekend is. Na de aankondiging in de krant en op social media dat het seizoen ging starten met gratis proeflessen, kwamen al snel de eerste aanmeldingen voor het volgen van deze lessen. En het hield maar niet op, de een na de ander wilde lessen volgen en er moest zelfs een wachtlijst aangelegd worden. Om iedereen op deze wachtlijst op korte termijn proeflessen te kunnen laten volgen is er zelfs een extra trainingsgroep gecreëerd. Bijna alle kinderen die proeflessen hebben gevolgd zijn nadien ook lid geworden van onze vereniging. Het is super om te zien hoeveel enthousiaste kinderen er op de baan staan. Wel stond de vereniging voor een grote uitdaging om voldoende trainingscapaciteit te realiseren, maar vooralsnog is dit dankzij enorme flexibiliteit van de trainers gelukt!

Door deze enorme instroom van nieuwe leden zijn de trainingstijden aangepast. De actuele trainingstijden zijn te vinden onder het kopje 'informatie'.

Start trainingen senioren

April 2021

Op woensdag 7 april gaan de trainingen voor de senioren weer van start met inachtneming van de geldende Coronamaatregelen. Er zal eerst alleen op de woensdagavond getraind worden. Deelname aan een training gaat via opgave om de maximale groepsgrootte goed te kunnen waarborgen. Er zal getraind worden met een maximaal aantal van 12 personen, verdeeld over 3 groepen van 4 personen. 

Opgave kan voor de vaste leden via whats app en voor nieuwe leden via info@skeelerverenigingsurhuisterveen.nl

Hopelijk tot ziens op de skeelerbaan aan het Blauknopke!

Wachtlijst voor proeflessen

 PROEFLESSEN EERST VOLGEBOEKT

We zijn overweldigd door de onverwacht vele reacties voor het volgen van proeflessen bij onze skeelervereniging. Er zijn echter maar een beperkt aantal plaatsen per groep voor het volgen van proeflessen ivm de maximale groepsgrootte. Hierdoor kan niet iedereen meteen deelnemen aan de proeflessen en zullen we een wachtlijst gaan hanteren. 

Start Skeelerseizoen Surhuisterveen, met gratis proeflessen

Maart 2021 

Op maandag 29 maart 2021 gaat na een winterpauze het skeelerseizoen in Surhuisterveen weer van start!

Dit zal in eerste instantie alleen voor de jeugd zijn vanwege de huidige Corona richtlijnen. Hopelijk volgen de senioren binnenkort.

Skeeleren is een leuke en actieve buitensport, een beetje verwant aan het schaatsen, waarbij je lekker beweegt in de gezonde buitenlucht. Bij Skeelervereniging Surhuisterveen wordt getraind op maandag, woensdag en donderdag in verschillende leeftijdsgroepen (6-12, 13-18, senioren), en onder begeleiding van ervaren trainers. Alle niveaus kunnen bij ons terecht, van beginner tot ervaren rijder en van jong tot oud.                             

Nieuwe leden zijn welkom, en kunnen zich aanmelden via de website. Wij bieden potentiële leden ook de mogelijkheid om gratis een 3-tal proeflessen te volgen, zodat je kunt kijken of het skeeleren iets voor jou is.

Heb je interesse om hieraan mee te doen? Stuur dan eerst een mailtje aan info@skeelerverenigingsurhuisterveen.nl met je naam, adres en leeftijd. Je krijgt dan van ons informatie over o.a. de regels die momenteel gelden vanwege Corona en de trainingstijden.

Verdere informatie kan je vinden op www.skeelerverenigingsurhuisterveen.nl of op de Facebook pagina van onze club. Hopelijk tot ziens op de skeelerbaan aan het Blauknopke!

Rabo ClubSupport

November 2020

Ook dit jaar heeft Skeelervereniging Surhuisterveen weer meegedaan aan de Raboclubsupport actie. Dit heeft het mooie bedrag van 286,34 euro opgeleverd!  Skeelervereniging Surhuisterveen bedankt iedereen die op ons heeft gestemd. Met deze bijdrage kunnen wij ons bestedingsdoel realiseren.

Laatste "training" Jeugdleden

September 2020 

Daar was het al weer zo ver, de afsluiting van het skeelerseizoen. Dit seizoen stond vooral in het teken van corona, maar gelukkig bleef er (hetzij aangepast) genoeg van het seizoen over om toch op de skeelers te staan.
Zelfs het organiseren van een wedstrijd door skeelerclub IDS was mogelijk. Hier waren we ook voor uitgenodigd, maar dit bleek toch nog iets te vroeg voor sommigen.
Afgelopen donderdag 17 september was de laatste "trainingsdag" van het seizoen, voor de winterstop weer in gaat. Deze training bestond uit het eten van patat met snack, en lasergamen. Dit viel behoorlijk in de smaak en er waren er aantal die naast de baan ook erg fanatiek bleken te zijn.....
Jeugdleden, ouders, train(st)ers, bestuursleden en een ieder die ik vergeet te melden; Weer bedankt voor een mooi seizoen !!!
Op naar het volgende seizoen, hopelijk zonder onderbrekingen deze keer....
 

Afsluiten skeelerseizoen 2020

September 2020

Beste leden,

Het seizoen zit er al weer op. Ondanks alle Corona ellende hebben we toch nog veel kunnen skeeleren.
Bedankt voor jullie inzet en deelname aan de trainingen en hopelijk tot volgend jaar.

Groeten,
Bestuur SVS